O nama

O nama

Paul Gomez

Ja sam rođen i odrastao u Kaliforniji, a u New Yorku sam proveo veći deo svog života. Ja sam pisac, professor, otac, preduzetnik i večni student ljudske prirode. Posle otvaranja “American Spirit” 2012. godine brzo sam otkrio veliku potrebu građana Novog Sada za poboljašanjem njihovih konverzacinih mogućnosti na engleskom jeziku i potrebu za izgradnjom neophodnog samopouzdanja pri učenju jezika. Ja sam duboko zahvalan kao profesor pruženim prilikama u Srbiji i još više zahvalan zbog mogućnosti prestavljanja američke kulture mladima u Srbiji.

Ivana Gomez

Ćao, ja sam Ivana. Rođena sam Novosađanka, a po svom životnom putu Njujorčanka. Svoje detinjstvo i školovanje sam provela i završila u Novom Sadu i 1997. godine put me odvodi u New York, USA gde ću provesti narednih 15 godina svog života. Po školovanju i pozivu sam profesor jezika, a po životnom opredeljenju avanturista, opasna kuvarica i najbolja mama Troju i Isadori i životni partner mom mužu Paul Gomezu. Trenutno smo Paul i ja sa našom porodicom u Novom Sadu od 2012.godine i uspešno vodimo školu konverzacije American Spirit na engleskom jeziku. Naravno naše ambicije se tu ne zaustavljaju. U 2014. godini American Spirit je započeo Work and Travel USA program, i uspešno završio u 2015. godini sa neverovatnim brojem studenata i kandidata koji su nam dali svoje poverenje. Ovim radom nastavljam gradnju velikog mosta iz zemlje u kojoj sam rođena Srbije i zemlje u kojoj sam odrasla USA.

Nikola Lukić

Zovem se Nikola Lukić i po obrazovanju sam filolog. Za vreme studentskih dana sam imao priliku da upoznam SAD zahvaljujući Work and Travel programu. Davne 2009. godine sam otisao u San Francisco i potpuno se zaljubio u Kaliforniju i sve ljudi koje sam upoznao. Kao deo tima American Spirit agencije dobio sam mogućnost da svim novim kandidatima prenesem svoja iskustva i zapažanja kako bi im put i boravak u Americi bio što sadržajniji i zabavniji.

Svoje slobodno vreme provodim sa prijateljima uz muziku Lane Del Rey i prelistavanju neiscrpne količine Vogue Paris časopisa

Ema Milošević

Zdravo, zovem se Ema Milošević. Rođena sam Novosađanka, diplomirani ekonomista i veliki ljubitelj putovanja. Na Work and Travel program sam se prijavila 2016. godine i imala jednu od nezaboravnih avantura. Upravo ovo iskustvo me je dovelo u American Spirit tim, gde sam dobila priliku da novim kandidatima prenesem svoje iskustvo i pripremim ih za put u Ameriku. Van posla volontiram, bavim se organizovanjem međunarodnih studentskih razmena i održavanjem radionica neformalnog obrazovanja. Kao veoma energična, pozitivna i društvena osoba, slobodno vreme najviše provodim sa prijateljima i uz dobru muziku.