O nama

O nama

Paul Gomez

Ja sam rođen i odrastao u Kaliforniji, a u New Yorku sam proveo veći deo svog života. Ja sam pisac, professor, otac, preduzetnik i večni student ljudske prirode. Posle otvaranja “American Spirit” 2012. godine brzo sam otkrio veliku potrebu građana Novog Sada za poboljašanjem njihovih konverzacinih mogućnosti na engleskom jeziku i potrebu za izgradnjom neophodnog samopouzdanja pri učenju jezika. Ja sam duboko zahvalan kao profesor pruženim prilikama u Srbiji i još više zahvalan zbog mogućnosti prestavljanja američke kulture mladima u Srbiji.

Ivana Gomez

Ćao, ja sam Ivana. Rođena sam Novosađanka, a po svom životnom putu Njujorčanka. Svoje detinjstvo i školovanje sam provela i završila u Novom Sadu i 1997. godine put me odvodi u New York, USA gde ću provesti narednih 15 godina svog života. Po školovanju i pozivu sam profesor jezika, a po životnom opredeljenju avanturista, opasna kuvarica i najbolja mama Troju i Isadori i životni partner mom mužu Paul Gomezu. Trenutno smo Paul i ja sa našom porodicom u Novom Sadu od 2012.godine i uspešno vodimo školu konverzacije American Spirit na engleskom jeziku. Naravno naše ambicije se tu ne zaustavljaju. U 2014. godini American Spirit je započeo Work and Travel USA program, i uspešno završio u 2015. godini sa neverovatnim brojem studenata i kandidata koji su nam dali svoje poverenje. Ovim radom nastavljam gradnju velikog mosta iz zemlje u kojoj sam rođena Srbije i zemlje u kojoj sam odrasla USA.

Ema Milošević

Zdravo, zovem se Ema Milošević. Rođena sam Novosađanka, diplomirani ekonomista i veliki ljubitelj putovanja. Na Work and Travel program sam se prijavila 2016. godine i imala jednu od nezaboravnih avantura. Upravo ovo iskustvo me je dovelo u American Spirit tim, gde sam dobila priliku da novim kandidatima prenesem svoje iskustvo i pripremim ih za put u Ameriku. Van posla volontiram, bavim se organizovanjem međunarodnih studentskih razmena i održavanjem radionica neformalnog obrazovanja. Kao veoma energična, pozitivna i društvena osoba, slobodno vreme najviše provodim sa prijateljima i uz dobru muziku.

Nikola Minić

Zdravo. Ja sam Nikola Minić, rođen i odrastao na Žabljaku ispod Durmitora. Odatle i moja velika ljubav prema planinarenju i prirodi. Diplomirao sam na fakultetu za Turizam i Hotelijerstvo u Kotoru. Kao neko ko je bio na svim programima koje ova agencija nudi, mislim da sam prava osoba koja vam može prenijeti iskustva i odgovoriti na sva vaša pitanja.

Moj životni moto je, leave your life footsteps for everyone to follow. It’s more affective then following the crumbs.

 

Nenad Kukić

Pozdrav, moje ime je Nenad Kukić i dolazim iz Banoštra, okolina Novog Sada. Po zanimanju sam Master Turizmolog. Po završetku studija sam se odlučio da apliciram i učestvujem u Internship programu USA. Jedna od boljih odluka koje sam doneo u životu, mogu reći. Sada sam definitivno spreman za sledeći korak i American Spirit vidim kao dobru šansu za dalje usavršavanje. Volim rad sa ljudima, cenim radnu etiku i spreman sam da podelim svo moje iskustvo i pozitivno utičem na profesionalni razvoj mladih ljudi.

Moj životni moto je, never forget who you are and what made you to do the right thing at all times.