BEER + BALL + BRAIN = PARTY!

BEER + BALL + BRAIN = PARTY!

Zaista moćna kombinacija, zar ne? Nakon nekoliko tekstova koji su namenjeni da ubace koji $ više u vaše džepove, evo i teksta koji će pomoći da se lakše uklopite u masu na ,,random‘‘ druženju u Americi.

Otprilike ovako izgleda prosečan dijalog među članovima grupa namenjenih Internship i Work and Travel programima u poslednje vreme:

– Imate neki savet za lokacije i pozicije gde se može najviše zaraditi?
– Aljaska buraz.
– Marta.
– Beži sa East Coast-a, Colorado je mama.
– Nantucket. Čuo sam prošle godine satnica bila $XY.
– Housekeep-ing je dobar, hvataš krivine kad nikog nema i ležis pola smene.
– Dishwasher. Radi se dosta, ali ubodes hranu ponekad.
– Ne lupajte, ne prihvataj ništa ispod pozicije servera!
– Šta se ti javljaš druže, imaš 7 ispita iz prethodnih godina. Najbliže što češ ti prići Americi ove godine je McDonald‘s na Trgu

Na sve strane studenti se razbacuju ciframa, lokacijama i pozicijama koje će im zauvek promeniti živote. Ne, neće. Pomalo smo zaboravili izvornu svrhu i istinsku vrednost ovih programa, a to je

kulturna razmena među mladim ljudima.

Druga je stvar što smo mi zemlja 8. sveta. I što smo u svetu sladoleda mi Rumenko, a Amerika Top Gun. I što na ove programe prvenstveno gledamo kao na mogućnost sjajne zarade.
Najbitnije je da se, kada se za par godina osvrnete iza sebe, setite divnih uspomena koje vas vežu za leto provedeno u Americi.

Nego da nastavimo sa našim tekstom. Ne bih da vas razočaram, ali šansa da budete akteri jedne od žurki iz američkih filmova poput raskošne vile sa bazenom i rekom alkohola kojom plivaju atraktivne devojke su i kao da će vam gospođa na šalteru progledati kroz prste ukoliko ste opet zaboravili ŠV obrazac.

Uglavnom su to ,,casual‘‘ druženja uz pivo i poneku igru iz kategorije: ,,Ubiti dosadu sredom uveče‘‘. Zapravo, ume da bude dosta zanimljivo. Predstavićemo vam par najpopularnijih igara koje ćete sigurno u nekom momentu imati priliku da igrate.

Beer Pong

Većini veoma poznata igra. Ubaciti lopticu u čašu. No big deal, right? Nismo sigurni koliko često ste imali priliku da igrate Beer Pong, ali nakon dve, tri partije i nekoliko piva čitav koncept igre postaje dosta komplikovaniji u vašoj glavi i u jednom momentu počnete da se pitate da li je na stolu jedna čaša ili tri. Postoje varijacije na ovu igru poput Hungry, Hungry Hippos ili Quidditch Pong, kao i razna pravila poput odbrane čaša rukom ukoliko je loptica prvo dodirnula sto.

Tip: preporuka za film ,,Road Trip – Beer Pong‘‘ jer dočarava u neku ruku opčinjenost mladih ljudi u Americi Beer Pong-om.

Jenga

Jenga se sastoji od 54 drvene pločice uz pomoću kojih se napravi kula. Pločice se slažu po tri u redu, a svaki sledeći red se slaže pod pravim uglom u odnosu na prethodni. Koncept igre je sledeći:

• Jednom rukom se izvlači jedna pločica

• Postavlja se na vrh kule

• Nije dozvoljeno izvlačiti pločice iz reda koji je odmah ispod vrha kule

• Gubitnik je osoba pri čijem se izvlačenju pločice kula sruši

Tip: učinite Jenga-u zanimljivijom tako što ćete na svaku pločicu napisati određene zadatke poput: Do a lapdance or take 2 shots 🙂

Jenga game

Leave Comment