Arrabelle, Vail, Colorado

Arrabelle, Vail, Colorado

KRATKI OPIS:
Gosti u Arrabelle, osećaju se kao da su kod kuće. Opušten, ali ipak pozitivan, nijedan drugi hotel ne može kombinovati isti nivo luksuza sa tipom starog sveta koji je inspirisao toliko Vailove doline koju danas znamo.
Lokacija, lokacija, lokacija. Ne možete se brže približiti padinama nego bazu Eagle Bahn Gondole, osim ako ne odlučite da ostanete u Game Creek Chaletu, privatnoj rezidenciji na planini koja se nalazi u Game Creek Bovlu. Pored besplatnog skijaškog kluba i spremišta, kao i skladištenja bicikala tokom leta, usluga čuvanja bebe i 24-časovne usluge u sobi, hotel nudi svojim gostima i besplatni GoPros, kako bi mogli dokumentovati svoje celodnevne avanture.

USLOVI:

Odlična lokacija i hotel koji će Vam obezbediti odlično iskustvo u CV-u. Dobra zarada i lak pronalazak drugog posla.

Lokacija

Vail, Colorado

VRSTA POSLA

Houseperson, Spa housekeepers, Host, Busser

Smeštaj

$330-$520 mesečno

Hrana

Hrana nije obezbeđena

POL: muški / ženski

SATNICA: $10.50/hr i za bussere $6.85/hr plus tips

PREKOVREMENI RAD: nakon 40h

START DATE: Maj-Jun

END DATE: Septembar-Oktobar

BROJ STUDENATA: 6-8

Pogledati lokaciju

  • Opis smeštaja
  • Galerija slika

Stanovanje: $ 55 aplikacija – depozit od $ 250. $ 330-520 / mesec u zavisnosti od izbora sobe. Apartman se sastoji od  kuhinje, dnevne sobe sa kaučom i stolom, lampe. U sobama se nalaze kreveti sa noćnim ormarićima i kuhinjskim stolovima i stolicama. Potrebno je poneti svoju posteljinu i peškire. Pranje rublja na lokaciji ili u blizini.

PONUDA POSLOVA