Paul Gomez
Paul Gomez

Ja sam rođen i odrastao u Kaliforniji, a u New Yorku sam proveo veći deo svog života. Ja sam pisac, professor, otac, preduzetnik i večni student ljudske prirode. Posle otvaranja “American Spirit” u 2012. godini brzo sam otkrio veliku potrebu gradjana Novog Sada za poboljašanjem njihovih konverzacinih mogućnosti na engleskom jeziku i potrebu za izgradnjom neophodng samopouzdanja pri učenju jezika. Ja sam duboko zahvalan kao professor pruženim prilikama u Srbiji i još više zahvalan zbog mogućnosti prestavljanja američke culture mladima u Srbiji.

ivana-gomez
Ivana Gomez

Ćao, ja sam Ivana. Rođena sam Novosađjanka, a po svom životnom putu Njujorčanka. Svoje detinjstvo i školovanje sam provela i završila u Novom Sadu i 1997. godine put me odvodi u New York, USA gde ću provesti narednih 15 godina svog života. Po školovanju i pozivu sam profesor jezika, a po životnom opredeljenju avanturista, opasna kuvarica i najbolja mama Troju i Isadori i životni partner mom mužu Paul Gomezu. Trenutno smo Paul i ja sa našom porodicom u Novom Sadu od 2012.godine i uspešno vodimo školu konverzacije American Spirit na engleskom jeziku. Naravno naše ambicije se tu ne zaustavljaju. U 2014. godini American Spirit je započeo Work and Travel USA program, i uspesno završio u 2015. godini sa neverovatnim brojem studenata i kandidata koji su nam dali svoje poverenje. Ovim radom nastavljam gradnju velikog mosta iz zemlje u kojoj sam rođena Srbije i zemlje u kojoj sam odrasla USA.


vladimir-veselinovic

Vladimir Veselinović

Ja sam Vladimir Veselinovic, student Veterine na Poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu. Veterina je moja prva ljubav ,a kako kaze Ivana Gomez, preduzetnik sam u dusi. Radim kao Office manager u American Spirit agenciji dve godine i uzivam u izazovima i uspesima ove agencije. Komunikativnost, otvorenost, srdacnost su moje osnovne vrline i moj cilj je da vaki student ima nezaboravno iskustvo vezano z Work and Travel ili Internship i Trainee program.
Pored toga volim boks i sport i tu pronalazim svoj balans i potrebnu energiju za svaki radni dan. Work hard and play right, je moj osnovni moto.


ljubica

Ljubica Knežević

Moje ime je Ljubica Knezevic i zivim i radim u Podgorica, Crna Gora. Zavrsila sam pravni fakultet u i direktor sam American Spirit agencije u Podgorici.
American Spirit je bio pravi izbor za mene, jer priroda posla nalaze dosta pravnih aktivnosti, ali i kreativnosti i komunikacije sa ljudima.
Volim prirodu, i moje omiljene aktivnosti su setnja i voznja biciklom. U prirodi se osecam da sam u ravnotezi i planine su uvek moja prva destinacija.
Moj zivotni moto je, Be good and good will follow.


photography by: Scott Kowalchyk (skpnyc.com)

modeling by: Anastasia Ponomar

Dizajn, kod i prilagodio: FabrikaSajtova!

SEO: sooptimizacijasajta.org

Proudly powered by WordPress | Theme: Quill by aThemes.