O nama

O nama

Paul Gomez

Ja sam rođen i odrastao u Kaliforniji, a u New Yorku sam proveo veći deo svog života. Ja sam pisac, professor, otac, preduzetnik i večni student ljudske prirode. Posle otvaranja “American Spirit” 2012. godine brzo sam otkrio veliku potrebu građana Novog Sada za poboljašanjem njihovih konverzacinih mogućnosti na engleskom jeziku i potrebu za izgradnjom neophodnog samopouzdanja pri učenju jezika. Ja sam duboko zahvalan kao profesor pruženim prilikama u Srbiji i još više zahvalan zbog mogućnosti prestavljanja američke kulture mladima u Srbiji.

Ivana Gomez

Ćao, ja sam Ivana. Rođena sam Novosađanka, a po svom životnom putu Njujorčanka. Svoje detinjstvo i školovanje sam provela i završila u Novom Sadu i 1997. godine put me odvodi u New York, USA gde ću provesti narednih 15 godina svog života. Po školovanju i pozivu sam profesor jezika, a po životnom opredeljenju avanturista, opasna kuvarica i najbolja mama Troju i Isadori i životni partner mom mužu Paul Gomezu. Trenutno smo Paul i ja sa našom porodicom u Novom Sadu od 2012.godine i uspešno vodimo školu konverzacije American Spirit na engleskom jeziku. Naravno naše ambicije se tu ne zaustavljaju. U 2014. godini American Spirit je započeo Work and Travel USA program, i uspešno završio u 2015. godini sa neverovatnim brojem studenata i kandidata koji su nam dali svoje poverenje. Ovim radom nastavljam gradnju velikog mosta iz zemlje u kojoj sam rođena Srbije i zemlje u kojoj sam odrasla USA.

Vladimir Veselinović

Ja sam Vladimir Veselinović, student Veterine na Poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu. Veterina je moja prva ljubav, a kako kaže Ivana, preduzetnik sam u duši. Radim kao Program Director u American Spirit agenciji tri godine i uživam u izazovima i uspesima ove agencije. Komunikativnost, otvorenost, srdačnost su moje osnovne vrline i moj cilj je da svaki student ima nezaboravno iskustvo vezano za Work and Travel ili Internship i Training program.
Pored toga volim boks i sport. Tu pronalazim svoj balans i potrebnu energiju za svaki radni dan. Work hard and play right, je moj osnovni moto.

Ljubica Knežević

Moje ime je Ljubica Knežević i živim i radim u Podgorici, Crna Gora. Završila sam pravni fakultet i direktor sam American Spirit agencije u Podgorici.
American Spirit je bio pravi izbor za mene, jer priroda posla nalaže dosta pravnih aktivnosti, ali i kreativnosti i komunikacije sa ljudima.
Volim prirodu, i moje omiljene aktivnosti su šetnja i vožnja biciklom. U prirodi se osećam da sam u ravnoteži i planine su uvek moja prva destinacija.
Moj životni moto je, Be good and good will follow.

Anđela Papić

Ja sam Anđela Papić. Student sam Hotelijerstva i bivši sam učesnik Work and Travel programa. Želim da drugi upoznaju lepotu drugih kultura, osamostale se i usavrše jezik. Završila sam Turističku školu i obavljala praksu u mnogim hotelima i agencijama širom Srbije, ali jedino iskustvo koje mi je promenilo život bilo je ono u Americi. Bavila sam se odbojkom 12 godina, takmičarskog sam duha, i pobede su mi jako bitne, zato znam da sam odabrala tim koji pobeđuje , Ameircan Spirit.