O nama

O nama

Paul Gomez

Ja sam rođen i odrastao u Kaliforniji, a u New Yorku sam proveo veći deo svog života. Ja sam pisac, professor, otac, preduzetnik i večni student ljudske prirode. Posle otvaranja “American Spirit” 2012. godine brzo sam otkrio veliku potrebu građana Novog Sada za poboljašanjem njihovih konverzacinih mogućnosti na engleskom jeziku i potrebu za izgradnjom neophodnog samopouzdanja pri učenju jezika. Ja sam duboko zahvalan kao profesor pruženim prilikama u Srbiji i još više zahvalan zbog mogućnosti prestavljanja američke kulture mladima u Srbiji.

Ivana Gomez

Ćao, ja sam Ivana. Rođena sam Novosađanka, a po svom životnom putu Njujorčanka. Svoje detinjstvo i školovanje sam provela i završila u Novom Sadu i 1997. godine put me odvodi u New York, USA gde ću provesti narednih 15 godina svog života. Po školovanju i pozivu sam profesor jezika, a po životnom opredeljenju avanturista, opasna kuvarica i najbolja mama Troju i Isadori i životni partner mom mužu Paul Gomezu. Trenutno smo Paul i ja sa našom porodicom u Novom Sadu od 2012.godine i uspešno vodimo školu konverzacije American Spirit na engleskom jeziku. Naravno naše ambicije se tu ne zaustavljaju. U 2014. godini American Spirit je započeo Work and Travel USA program, i uspešno završio u 2015. godini sa neverovatnim brojem studenata i kandidata koji su nam dali svoje poverenje. Ovim radom nastavljam gradnju velikog mosta iz zemlje u kojoj sam rođena Srbije i zemlje u kojoj sam odrasla USA.

Vladimir Veselinović

Zdravo,

Ja sam Vladimir Veselinović, rođen sam Novosađanin, a po obrazovanju sam veterinar. Veterina je moja prva ljubav, a kako kaže Ivana, preduzetnik sam u duši. Radim kao Program Director u American Spirit agenciji četiri godine i uživam u izazovima i uspesima ove agencije. Komunikativnost, otvorenost, srdačnost su moje osnovne vrline i moj cilj je da svaki student ima nezaboravno iskustvo vezano za Work and Travel ili Internship i Training program.

Bio sam učesnik 2013, 2014, 2015 i 2016 godine na Work and Travel programu.

Pored toga volim boks i sport. Tu pronalazim svoj balans i potrebnu energiju za svaki radni dan.

 

Ljubica Knežević

Moje ime je Ljubica Knežević i živim i radim u Podgorici, Crna Gora. Završila sam pravni fakultet i direktor sam American Spirit agencije u Podgorici.
American Spirit je bio pravi izbor za mene, jer priroda posla nalaže dosta pravnih aktivnosti, ali i kreativnosti i komunikacije sa ljudima.
Volim prirodu, i moje omiljene aktivnosti su šetnja i vožnja biciklom. U prirodi se osećam da sam u ravnoteži i planine su uvek moja prva destinacija.
Moj životni moto je, Be good and good will follow.

Nikola Lukić

Zovem se Nikola Lukić i po obrazovanju sam filolog. Živim u Beogradu već 13 godina i tu sam za sve beogradske kandidate American Spirit agencije. Za vreme studentskih dana sam imao priliku da upoznam SAD zahvaljujući Work and Travel programu. Davne 2009. godine sam otisao u San Francisco i potpuno se zaljubio u Kaliforniju i sve ljudi koje sam upoznao. Kao deo tima American Spirit agencije dobio sam mogućnost da svim novim kandidatima prenesem svoja iskustva i zapažanja kako bi im put i boravak u Americi bio što sadržajniji i zabavniji.

Svoje slobodno vreme provodim sa prijateljima uz muziku Lane Del Rey i prelistavanju neiscrpne količine Vogue Paris časopisa

Ema Milošević

Zdravo, zovem se Ema Milošević. Rođena sam Novosađanka, diplomirani ekonomista i veliki ljubitelj putovanja. Na Work and Travel program sam se prijavila 2016. godine i imala jednu od nezaboravnih avantura. Upravo ovo iskustvo me je dovelo u American Spirit tim, gde sam dobila priliku da novim kandidatima prenesem svoje iskustvo i pripremim ih za put u Ameriku. Van posla volontiram, bavim se organizovanjem međunarodnih studentskih razmena i održavanjem radionica neformalnog obrazovanja. Kao veoma energična, pozitivna i društvena osoba, slobodno vreme najviše provodim sa prijateljima i uz dobru muziku.