Šta je to Internship?

Internship ili stažiranje je šansa koja se nudi od strane poslodavca potencijalnim radnicima koji se zovu stažisti ili interns da rade u firmi na limitiran radni period. Stažisti su često studenti koji su na završnim godinama studija ili neposredno nakon završetka studija, i dužina trajanja stažiranja varira od nedelju dana pa do 12 meseci.

Stažiranje pruža studentima period praktičnog iskustva u oblastima njihovih budućih profesija za koje se školuju. Ovo iskustvo omogućava studentima da primene svoja stečena znanja u praksi, i da vide kako se to stvarno radi. Ovo je prilika da steknu iskustvo i da obogate svoj CV radi lakšeg budućeg zapošljavanja.

Zašto poslodavci pružaju internshipove?

Dugoročne internshipove (12 meseci) poslodavci koriste kao efikasan način da promovišu njihove buduće poslove studentima. Velika verovatnoća da nakon završtka studija i diplomiranja, stažisti će se vratiti istoj kompaniji gde su stažirali radi zaposlenja. Prednost zapošljavanja bivšeg stažiste su te što nije potrebna specijalna obuka, jer je već uhodan u načine poslovanja i samu strukturu istog prethodnim mesecima stažiranja.

Internshipovi mogu biti plaćeni ili neplaćeni, preko naše agencije dobićete plaćene internshipove za vaše odredjene struke.

-J1 internship-

Svrha j-1 internshipa i trainee programa je da se stranom student da mogućnost da se stručno usavršava i ima uvid u način na koji strućnjaci u Americi posluju i obavljaju svoje delatnosti, i da imaju sam uvid u Američku kulturu i njihov način života.

Trajanje programa je od 6-12 meseci, i kandidatu će biti plaćena praksa.

Na Internship program mogu aplicirati apsolventi, ili studenti koji su završili studije ne kasnije od 12 meseci pre apliciranja na programm.
Na Trainee program moze aplicirati svako ko ima 5 godina iskustva u datoj oblasti na koje aplicira, ili diplomu sa završenih studija datoga polja i godinu dana prakse u istome van Amerike.

American Hospitality Academy

Više od 25 godina AHA je pomagala i omugućila hiljadama studentima i mladim profesionalcima, sa svih krajeva sveta da steknu znanja i veštine potrebne za uspeh u današnje vreme, sve uz gradnju medjunarodne dobronamernosti, razumevanja i prijateljstva.
AHA je ovlaštena od strane Američke vlade kao J-1 Sponzorska agencija za tri kategorije, i to: Intern, Trainee i Work and Travel.
AHA je strastvena u obogaćivanju i oplemenjivanju života i stvaranju boljeg sveta kroz kulturne razmene i profesionalna usavršavanja.

AHA vam nudi Trainee i Internship ponude u oblastima ugostiteljstva i hotelijerstva.
Naučite i vidite kako posluju premijerni hoteli i odmarališta u Americi. Stećiće te vredno profesionalno iskustvo i uvid na način rada i poslovanja na takvim elitnim mestima i sve to uz obogaćivanje vašega znanja o Američkoj kulturi i ljudima.

 


CENE

Cene programa variraju u zavisnosti da lije kandidat odabrao Full Placment opciju ili Self Placement opciju i o kom vremenskom trajanju se radi.

Velika pogodnost za sve kandidate koji se odluče za Full Placement opciju je da imaju pogodnost otplate jednog dela programa u USA. Otplata se vrši na mesečnom nivou u iznosu od $100.

FULL PLACEMENT CENE

Dužina programa Inicijalni troškovi   100 mesečna otplata
(prvi mesec se ne plaća)
UKUPNO
6 meseci $2200 $100 $2700
7 meseci $2200 $100 $2800
8 meseci $2200 $100 $2900
9 meseci $2200 $100 $3000
10 meseci $2200 $100 $3100
11 meseci $2200 $100 $3200
12 meseci $2200 $100 $3300

SELF PLACED OPCIJA

DUŽINA PROGRAMA UKUPNA CENA
6 meseci $2600
7 meseci $2700
8-12 meseci $2900