je prva škola konverzacije na engleskom jeziku, osnovana u Novom Sadu 2012. godine. Ideja za osnivanje ove vrste škole je potekla iz očigledne potrebe studenata i djaka da verbalizuju i usavrše svoje znanje engleskog jezika.

Kroz dugogodišnji rad American Spirit može da se pohvali velikim brojem uspešnih priča vezanih za učenje engleskog jezika. Da li je to uzlazna putanja u karijeri ili je to avantura u drugoj zemlji? Nama će vaš uspeh uvek biti najveća nagrada.

Na svakom času se pokriva četiri elementa jezika: čitanje, pisanje, slušanje i govor. Koriste se radni alati vezani za sam sadržaj časa, internet, knjige, kratke priče, slušanje, TED. Na času se konverzaciji apsolutno daje prioritet, a za rad kod kuće se najviše preporučuje čitanje na engleskom jeziku. Ovakvom vežbom se pasivno znanje pretvara u aktivno i jezik se usvaja na prirodan i organski način. Časovi su sa izvornim govornikom, vlasnikom škole, Paul Gomez. Časovi su isključivo namenjeni za one kandidate čiji je nivo znanja intermediate, uperitermediate i advanced.

Časovi su u prepodnevinim i popodnevnim terminama.

Individualni časovi:

1.000 din

Grupni časovi:

600 din

*Cene su vezane isključivo za plaćanje mesec dana unapred.